Percaya atau tidak, terpulang kepada kamu.

Februari 7, 2010

Salam kepada pengunjung pengunjung weblog ku yang setia. Secara tidak disangka, baru 2 minggu blog ini di buka secara umum pengunjung saya sudah pun mencecah angka 1000 lebih. Blog yang mulanya di bina untuk tatapan kawan-kawan dan saudara mara kini sudah menjadi tempat perbincangan hangat tentang kad kredit yang diedarkan dengan strategi MLM ani.

Walaupun semakin banyak bukti dan argumen yang mampu menunjukkan ketidakjujuran kompeni tersebut, aku ingin menekankan di sini kitani masih inda boleh terus menuduh sembarana kerana ditakuti mendatangkan fitnah, sepertimana yang dikatakan oleh salah seorang pengunjung blog ani. Sebab atu lah jua aku ada memberi peringatan di dalam post ku atu yang tulisan di dalam blog ani cuma pendapat ku semata-mata. Semua hujah-hujah yang di kemukakan pun adalah limited kepada ilmu pengetahuanku sahaja. Mungkin ada yang aku inda tau jua.

Jadi, di sarankan kepada pengunjung dan pengomen setia supaya tidak akan menganggap blog ku ani sebagai alat untuk menjatuhkan mana-mana pihak. Anggap lah ia sebagai satu platform yang membolehkan biskita mengemukakan pendapat dan ilmu-ilmu biskita tentang kad ani atau tentang modus operandi berbagai scam.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: